Foto: Privātais arhīvs

Latvijā pirmā interneta šova "Gribi kļūt slavens?" vadīšana sākotnēji bija uzticēta pašmāju sociālo tīklu zvaigznei un "jūtūberei" Evelīnai Pārkerei, kura vēlāk no šī pienākuma atteicās. Tagad tapis zināms – raidījuma "seja" un patronese turpmāk būs atraktīvā blondīne, hokejista sieva un divu bērnu mamma Katrīne Sauliete.

No tālākas cīņas par slavu un atpazīstamību izslēgti jau trīs dalībnieki, un arī līdzšinējā raidījuma vadītāja Evelīna pirms kāda laika paziņoja, ka nolēmusi pamest šovu, jo viņa nav mierā ar to, kā tiek attēlota raidījumos.

Šova jaunākajā epizodē tapa zināms, ka turpmāk pienākumu iedvesmot jauniešus un vērtēt viņu veikumu uzņēmusies Katrīne. Kā "Delfi Izklaidi" informē producenti, dalībnieki par viņu esot sajūsmā.

"Man viņa patiešām ļoti patīk! Viņa kā vadītāja mums visu laiku nāk pretī! Nav tā, ka viņa tikai stāv un komentē, bet viņa mūs patiešām iedvesmo!" Katrīni slavē viens no dalībniekiem, bārmenis Edgars.

Savukārt šova dalībniece Alise norāda, ka "jaunā vadītāja vairāk cenšas mūs motivēt un atbalstīt". "Neredzu viņā mīnusus, tikai plusus! Būtiska atšķirība no Evelīnas ir tas, ka, ja Katrīnei ir kritika, tad tā ir pamatota! Viņa strādā vairāk kā profesionālis, neizrādot savas personiskās patikas vai nepatikas," uzskata Alise.

Arī viens no šova atklātākajiem dalībniekiem, kolorītais Amuna Davis neslēpj prieku par Katrīni. "Viņai interesē mūsu viedoklis un tas, ko mēs darām. Viņa nekad negribētu mūs pazemot! Visvairāk mani šokēja, ka viņa ir gatava iesaistīties pat vistrakākajos brīžos. Tikai, lai mūs atbalstītu! Viņu pirms tam nezināju un nepazinu, bet man viņa patiešām ļoti ir iepatikusies," priecājas Amuna.

Jau vēstīts, ka jauno šovu veido producentu kompānija "Brīvdienas". Apvienības veidotie realitātes šovi Latvijā jau astoņus gadus ir vieni no skatītākajiem šoviem TV. Radošā grupa veidojusi tādus šovus kā "Gandrīz ideālas vakariņas", "Vakariņas četratā", "Saimnieks meklē sievu", "Gatava pārvērtībām", "Kivičs. Pavisam privāti" un daudzus citus.

View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on Mar 23, 2019 at 7:17am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!