Pirms kāda laika zināmu popularitāti virtuālajā vidē bija iemantojusi kāda odesiete Valērija Lukjanova, kura ļoti līdzinās lellītei Bārbijai, bet tagad viņas slavu aizēnojusi cita meitene no Odesas – Anastasija Špagina (attēlā), kura ar savu 48 centimetrus šmaugo vidukli, lielajām acīm un sarkanajiem matiem līdzinās personāžam no anime stila multiplikācijas filmām.

Pati jaunā interneta zvaigzne gan nav sajūsmā, ka tiek salīdzināta ar japāņu multiplikācijas varoni. "Ļoti nepatīkami, kad kāds pie manas fotogrāfijas pieraksta: "Atkal tā jukusī mainījusi stilu, tagad ir līdzīga animētai meitenei!" Bet man vispār nepatīk šis žanrs. Nekad neesmu skatījusies anime un diez vai kādreiz to darīšu," sūdzējusies Anastasija.

Tāpat meitene atzinusies, ka nelabprāt fotografējas, jo neuzskata sevi par fotogēnisku. Šī iemesla dēļ viņa arī uzsākusi eksperimentus ar savu ārieni. Pēc viņas vārdiem, mazās meitenītes tēls ar lapsenes vidukli izceļošām kleitiņām nav pēdējais - vienkārši šajā konkrētajā brīdī tas viņai šķiet atbilstošākais.

"Tāpat kā visas citas meitenes, arī es piecu gadu vecumā tiku pie māmiņas kosmētikas maka un, kamēr neviena nebija mājās, sāku krāsoties. Vairums apstājas pie tā, ka kopē savu mammu, bet es aizrāvos u joprojām meklēju savu tēlu," intervijā stāstījusi Anastasija, kura pati sapņo kļūt par profesionālu grimētāju.

Meitene atzīst, ka citi cilvēki ne vienmēr gatavi pieņemt viņas tēlu. "Reizēm ļaudis uz manu veidolu reaģē neadekvāti. Citi savukārt no manis baidās un burtiski apiet ar līkumu, bet vēl citi vienkārši nespēj ne vārdu izdvest".

Anastasija uzsver, ka nekad nav veikusi nevienu plastisko operāciju, lai gan nākotnes perspektīvā neizslēdz šādu iespēju.

"Es skaidri zinu, ko sevī vēlētos izmainīt. Pirmām kārtām gribu izmainīt deguna formu. Pēc tam es varētu pamainīt acu šķēlumu - gribu, lai tās būtu vēl lielākas. Nu un visbeidzot būtu labi, ja ārsti piestrādātu pie mana vidukļa - tas šobrīd mani satrauc visvairāk," stāstījusi Anastasija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!