Foto: Vida Press
Pasaulē viszināmākās identiskās dvīnes Anna un Lūsija Dekinkes precēsies ar vienu vīrieti, raksta ārvalstu prese.

Dvīnes Dekinkes nāk no Pērtas, Austrālijā, un pasaules mēroga atpazīstamību guvušas ar dalību dažādos ASV producētos šovos. Kanāla TLC veidotajā šovā "Ekstrēmās māsiņas" nu izskanējis arī bildinājums – elektriķis Bens saderinājies ar abām māsām.

35 gadus vecās dvīnītes jau desmit gadus dala vienu un to pašu vīrieti – 37 gadus veco Benu. Trijotne dzīvo kopā un dala arī vienu "king size" gultu. Visi iepazinās 2011. gadā, kad māsas vēl bija ceļā uz plašu atpazīstamību šovbiznesa pasaulē. Gadu gaitā viņas dažādi pārveidojušas savu ārieni, izmantojot mūsdienu piedāvātās iespējas.

Bena pasniegtais saderināšanās gredzens ir simbolisks, tas sastāv no trim joslām, tādējādi iezīmējot šo netradicionālo attiecību modeli. "Anna, tu man nozīmē visu pasauli, un es gribu savu dzīvi pavadīt kopā ar tevi. Lūsija, arī tu man nozīmē visu, un vēlos dzīvi pavadīt kopā ar tevi. Es mīlu jūs abas," bildinājumā TV kameru priekšā pauda viņu mīļotais vīrietis.

Kur notiks trijotnes kāzas, pagaidām nav zināms. Austrālijā – dāmu dzimtenē – poligāmija ar likumu nav atļauta.

Māsiņas Dekinkes arī iepriekš centušās lielos dzīves pavērsienus organizēt tā, lai tie notiek vienlaikus. Piemēram, nesen abas vienlaikus centās palikt stāvoklī no Bena. Tāpat abas cenšas uzņemt precīzi vienādu daudzumu ēdiena katrā ēdienreizē, jo viņām ir svarīgi arī savus apkārtmērus saglabāt vienādus.

"Mēs nekad neesam šķirtas, visu darām kopā. Nedomāju, ka viena bez otras mēs vispār spētu funkcionēt," māsas pauda intervijā "The New York Post". Nu abas precēsies ar vienu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!