Foto: Publicitātes foto
Latvijā un ārzemēs atpazīstamās māsas "Latvian Sisters" publicējušas pirmo epizodi no sava jaunā interneta raidījuma "Sisters Show", kurā redzami līdz šim vietējās interneta ārēs nepiedzīvoti izaicinājumi un piedzīvojumi.

"Tas būs jauns tiešraides šova formāts ar pozitīvu atmosfēru, jokiem, izaicinājumiem, interviju un populāriem viesiem, kuriem dosim iespēju pārvarēt savas bailes un izkāpt pāris plašus soļus ārpus savas komforta zonas," portālam "Delfi" teic māsas, aicinot interneta lietotājus abonēt viņu "YouTube" kanālu "Sisters Show".

Raidījuma viesi būs gan interneta slavenības Stass Davidovs un Yana Bruk, gan arī mūziķis Markus Riva, kā arī grupas "Singapūras Satīns" dalībnieki Kristaps Strūbergs un Edgars Bāliņš.

Raidījuma viesiem tiek pārbaudītas viņu spēju un drosmes robežas, liekot izpildīt gan emocionāli grūtus un nepatīkamus izaicinājumus, gan fiziski sarežģītus uzdevumus.

Šova veidotājas atklāj, ka kopumā patlaban paredzētas četras epizodes, taču neizslēdz iespēju, ka šovam tiks veidotas arī nākamās sērijas.

Atraktīvās māsas Elīna un Lida līdz šim ieguva plašāku atpazīstamību gan veidojot dažāda satura youtube klipus, gan veidojot oriģinālus un asprātīgus video platformā "TikTok", kur veiksmīgi ieguvušas vairāk nekā 1.5 miljonus sekotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!