Foto: DELFI

Šonedēļ iepirkšanās centrā Domina Shopping Kurpju dienu ietvaros tika atklāta neparasta izstāde – tajā savus mīļākos apavus nolēmuši izrādīt dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Starp lielveikalā izstādītajiem apaviem ir aplūkojamas dziedātājas LienesCandy, dejotājas Violas Abramovas-Mailītes, dziedātāja Andra Kiviča, dejotājas Aleksandras Kurusovas un daudzu citu veiksmīgu un populāro cilvēku mīļākās kurpes.

Izstādes atklāšanas pasākumu apmeklēja trīs no izstādes "varoņiem" - dziedātāja Samanta Tīna, kura izstādījusi ar spoguļa lauskām rotātas kurpes uz augsta papēža, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, kurš apskatei izlicis lakādas kurpi, un par multimākslinieku dēvētais cilvēks bez noteiktas nodarbošanās Kaspars Bindemanis, kurš izstādei atvēlējis kediņu.

Šajā nedēļas nogalē Domina pircējiem būs iespēja ne tikai apskatīt slavenību kurpes, bet arī aplūkot Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Mākslas akadēmijas studentu veidoto apavu instalāciju, apmeklēt kurpju meistardarbnīcu, lai atjaunotu un uzpucētu savu mīļākos apavus, un citādi izklaidēties Kurpju dienu ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!