Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā Holivudas aktrise Lindsija Lohana (attēlā), kura nesen satiksmes negadījumā sadauzīja savu Porsche automašīnu, iekļuvusi to slavenību topā, kuriem neiesaka sēsties pie stūres. Tomēr Lohana ne tuvu nav vienīgā slavenība, kurai, kā uzskata autobraukšanas instruktori, derētu pamācīties autovadīšanas smalkumus.

Starp sliktākajiem autovadītājiem eksperti min arī dziedātāju Billiju Džoelu, aktrisi Mišu Bārtoni, dziedātāju Britniju Spīrsu un sabiedrības dāmu Nikolu Ričiju.

Neglaimojošā topa pirmajā vietā atrodas Lindsija Lohana, kas nesen sadūrās ar 18 riteņu kravas automašīnu, un negadījuma rezultātā viņas Porsche pārvērtās lūžņu kaudzē. Savukārt 2011. gada jūlijā Lohana no avārijas vietas aizbēga, lai gan apsūdzības netika izvirzītas.

Aktieris Čārlijs Šīns, iespējams, nav slikts autovadītājs, bet varbūt viņam vienkārši neveicas. 2010. gadā vienu no viņa automašīnām atrada nokritušu no klints, un līdzīgs negadījums notika pēc četriem mēnešiem.

Dziedātāja Lianna Raimsa 2009. gada august iekļuva nelielā sadursmē, bet jau mēnesi vēlāk viņa izmisīgi palielināja ātrumu, cenšoties izbēgt no paparaci, un ietriecās priekšā braucošā automašīnā.

Dziedātāja Britnija Spīrsa 2006. gadā ieguva negatīvu publicitāti, braucot pie stūres, lai gan klēpī sēdēja viens no viņas mazuļiem. Citā reizē Spīrsa pameta savu auto šosejas vidū, kas viņu ierindo starp neapzinīgajām zvaigznēm autovadītājām.

Dziedātājs Enrike Iglesiass, mūkot no faniem, 2007. gadā pārbrauca kādas 11 gadus vecas fanītes kājai.

Dziedātājs Džordžs Maikls, neskatoties uz divu gadu aizliegumu sēsties pie stūres, kuru tiesa piesprieda 2007. gadā pēc tam, kad viņu pieķēra, vadot auto narkotiku reibumā, jau pēc trim gadiem ar Range Rover ietriecās elektropreču veikala skatlogā.

Arī mūzikis Billijs Džoels avārijās iekļuvis vairākkārt, tostarp ietriecies kādā ēkā un kokā.

Aktrise Miša Bārtone 2007. gadā ietriecās sabiedrības dāmas Nikolas Ričijas vadītajā auto Losandželosā. Nepagāja pat mēnesis, kad Bārtone ietriecās auto stāvvietas vārtos. Turklāt viņa neapstājās, līdz vārti bija salauzti. Tajā pat gadā viņa iekļuva nākamajā negadījumā, reibumā pārbraucot divām joslām un ignorējot ceļazīmes.

Sabiedrības dāma Nikola Ričija 2006. gadā narkotiku reibumā brauca pa braucamās daļas joslu pretējā virzienā. Tomēr kopš tā laika Ričija satiksmes noteikumus ir ievērojusi.

Aktrise Džanuarija Džonsa, mūkot no paparaci, iekļuvusi vairākos satiksmes negadījumos. Rietumu Holivudā, mēģinot izvairīties no preses fotogrāfiem, viņa ietriecās trīs ielas malā novietotos auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!