Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gada izskaņai, vairāki uzņēmumi veido tematiskos kalendārus, ar kuriem iepriecināt savus darbiniekus, sadarbības partnerus un citus īpašus cilvēkus. Līdzīgi rīkojies arī metāllūžņu pārstrādes uzņēmums Tolmets, kas pēc palīdzības vērsies pie skandalozā pašmāju fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

Kā jau tas bija gaidāms, kalendārs veidots erotiskā stilā, un, lai tas atbilstu uzņēmuma darbības sfērai, foto sesijā piedalījušās ne tikai kailas meitenes, bet arī izmantoti metāllūžņi. Sokolovs izveidojis kompozīciju ar pilnīgiem pretstatiem - skaistām, trauslām sievietēm un raupjiem lūžņiem.

"Mans smagākais kalendārs! 900 kilogrami metāllūžņu tika atvesti uz manu studiju," savu komentāru par jaunāko projektu sniedzis Sokolovs, kurš visiem sniedz iespēju viņa mājaslapā nobalsot par šī projekta labāko bildi.

Fotogrāfs savulaik veidojis kalendārus tādiem uzņēmumiem kā airBaltic, naktsklubam Coyote Fly, Lipton un vairākiem citiem, taču viens no pēdējiem projektiem bija sporta kluba Global Fitness nākamā gada kalendārs, kura ietvaros viņam pozēja četras modeles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!