Foto: Privātais arhīvs

Skandalozais un populārais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs (attēlā), kurš darbojas erotiskās un pornogrāfiskās fotogrāfijas lauciņā, šonedēļ nācis klajā ar dažādiem novērojumiem par vīriešu attieksmi pret to, ka viņu partneres dodas uz pikantu fotosesiju.

Fotogrāfs ilgo darba gadu laikā pārliecinājies, ka puiši ap 20 gadiem ļoti sāpīgi uztverot to, ka viņu draudzenes dodas uz kailfotosesiju, taču vīrieši ap 40 bieži vien paši ir iniciatori šādu bilžu tapšanai.

"Puišiem ap 20 šķiet, ka sekss ar fotogrāfu ir neatņemama fotosesijas sastāvdaļa. Pēc tam viņi nevēlas ticēt, ka nekā tāda nav bijis. Vairākas reizes esmu puišiem zvanījis un viņus mierinājis, ka nav iemesla neticēt savām draudzenēm. Būtu nepatīkami, ja manis dēļ kādam rastos psiholoģiska trauma.

Savukārt vīrieši ap 40 bieži vien paši ierosina, lai sieva atnāk pie manis uztaisīt interesantas bildes, lai viņam būtu uz ko paskatīties. Reiz pat kāds vīrs (55) uz fotosesiju atveda savu sievu (49) un iedeva man veselu maisiņu ar dažādiem aksesuāriem," atklājis fotogrāfs.

Kā novērojis Sokolovs, vīrieši, kuri ir pašpārliecināti par sevi, daudz mierīgāk uztver to, ka viņu sievietes fotografējas kailas - viņi apzinās, ka uztraukumam nav pamata.

Stiprā dzimuma pārstāvji, kuri ikdienā cenšas savu partneri ierobežot un liedz viņai seksīgi ģērbties vai labi izskatīties, pret kailfoto izturas negatīvi, tādēļ bieži vien sievietes stāsta, ka ciemojas pie draudzenes, lai gan patiesībā dodas bildēties.

"Vēl esmu pamanījis, ka vīrieši ar lieliem ienākumiem atļauj savām sievām/draudzenēm daudz vairāk, nekā tie, kam ir divritenis un bezdarbnieka pabalsts. Ja turīgs cilvēks ir fotosesijas iniciators, viņš parasti man piezvana un izstāsta savas idejas - kādos rakursos un ar kādiem priekšmetiem grib redzēt savu sievu. Parasti šīs vēlmes ir diezgan perversas. Man tas patīk," pārdomās dalās Sokolovs.

Kā izrādās, fotogrāfa ikdienā neiztikt arī bez dažādām dīvainībām - kāds vīrietis reiz lūdzis, vai drīkst būt klāt fotosesijā un visu vērot no malas, jo bildēšanas process esot ļoti seksīgs. Sokolovam nebija nekādu iebildumu līdz brīdim, kad šis vīrietis sācis masturbēt.

Kāds cits vīrietis regulāri savai sievai iegādājies kailfotosesijas dāvanu kartes ar cerību, ka viņa sieva ielaidīsies romānā ar fotogrāfu, jo viņš pats bijis neuzticīgs. Pēc ceturtās dāvanu kartes viņš sapratis, ka plāns neizdosies. Tā fotogrāfs pazaudējis dāsnu klientu.

"Vislabāk man patika vīrs, kurš teica, ka viņa sieva ir ļoti kautrīga un piedāvāja man darījumu - ja es viņa partneri pierunāšu nofotografēties ar kailām krūtīm, man piemaksās 50 latus. Ja pierunāšu sievieti nobildēties pilnīgi kailai - 100 latus. Šāda pieeja man tik ļoti iepatikās, ka izmantoju visas savas pierunāšanas spējas. Kad vīrs ieraudzīja bildes, viņš bija šokā. Rezultātā ieguvu 200 latus bonusā," savu piedzīvojumu atklāj fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!