Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes dziedātāja Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova turpina cīņu par saviem bērniem, kuri ar Kalifornijas tiesas nolēmumu patlaban atrodas viņas vīra, amerikāņa Maikla Larsena apgādībā.

"Delfi" jau ziņoja, ka pērnā gada novembrī Šihmuratovas laulenis izsludināja meklēšanā savu sievu un abus viņu bērnus, dēlu un meitu. Pēcāk viņi atrasti, bet Ladybird pavadīja Kalifornijas cietumā nedēļu uz aizdomu pamata par savu bērnu nolaupīšanu. No ieslodzījuma viņa tika izlaista ar nosacījumu, ka nedrīkst tuvoties saviem bērniem.

To, kā viņai klājas patlaban, Ladybird atklājusi sarunā ar šova "Kad viņas satiekas" vadītājām. Pārraide "STV Pirmā!" kanālā būs vērojama otrdienas vakarā.

Raidījumā Ladybird skaidro: "Man iet kā pa amerikāņu kalniņiem. Bet es skatos pozitīvi uz visu un cenšos būt pozitīva situācijās, kas nav pozitīvas."

Tatjanai bērnus ir iespēja redzēt vien divreiz nedēļā un arī tikai attālināti – ar "Zoom" platformas starpniecību. Taču viņa ļoti cer, ka pēc tiesas, kas gaidāma šonedēļ, situācija mainīsies un viņai būs iespēja biežāk satikties ar četrus gadus veco dēlu un divus gadus veco meitu.

Dziedātāja neslēpj, ka šobrīd Kalifornijā ir bez advokāta un nonākusi arī finansiālās grūtībās, jo viņai nav atļaujas otrpus okeānam strādāt un pašai nopelnīt. Lai arī emocionāli ir ļoti grūti un bērnus klātienē Tatjana nav satikusi nu jau divus mēnešus, viņa cenšas sevi spēcināt ar ticību, ka ar laiku viss sakārtosies un būs labi.
"Delfi" jau vēstīja, ka Šihmuratovai emocionāli un ar padomiem palīdz Kristīne Misāne, kuras gadījums ar viņai atņemto bērnu pērn satrieca visu Latviju.

Atgādinām, ka kādreizējā dziedātāja slavu guva 2008. gadā pēc dalības TV muzikālajā šovā. Pēc pāris populāru hitu izdošanas māksliniece no Latvijas aizbrauca, dzīvojot un strādājot vairākās valstīs. Anglijā un vēlāk Honkongā pasaulē nāca Tatjanas un Maikla atvases, bet pirms pāris gadiem ģimene pārcēlās uz Kaliforniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!