Foto: Kadrs no video

Iepazīšanās un ceļojumu šovā "Mīla kemperī" ir ienākusi jauna dāma – bārmene Elīna, kura šogad startēja arī šovā "Randiņš ar Dzelzīti".

Visi kemperšova dalībnieki, kuri ir kopā jau no paša sākuma, ir apraduši ar dzīvi kompaktajā spēkratā, kā arī privātuma un komforta trūkumu, taču jaunpienācējai šie apstākļi ir kultūršoks.

Elīnas pirmā reakcija pēc kemperu apskatīšanas un iepazīšanās ar pārējiem piedzīvojumu meklētājiem bija – paņemt savas mantiņas un doties mājās.

Pirmkārt, Ronalda jaunajai partnerei nepatika, ka puišiem jādzīvo kopā ar meitenēm. Otrkārt, privātās telpas un ērtas gultas trūkums – izrādās, ka nevar katru nakti gulēt viesnīcā, kā viņa būtu vēlējusies.

Treškārt, nav ērti pieejama veļasmašīna, turklāt, viņasprāt, pietrūkst tīrības: "Es labprāt dotos projām no šī šova. Kas mani neapmierina? Mani neapmierina koptelpas un vannasistaba – tas ir ļoti nehigiēniski."

Ronalds gan iesmēja par dāmas augstajām prasībām: "Laikam nav pieradusi pie tādiem vienkāršākiem apstākļiem dzīvē. Viņa teica, ka nevar gulēt gultasveļā, kas nav svaiga, turklāt ražota Ķīnā – es viņai piedāvāju, lai aiznes to uz kempinga veļasmašīnu un izmazgā!"

Tikmēr viņas vārda māsa, baikere Elīna, uzskata, ka gan jau meitene iedzīvosies šovā, un nav jau viss tik traki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!