Foto: Vida Press
Spānijas karaliene Letīcija tiek dēvēta par vienu no šarmantākajām un arī elegantākajām Eiropas karaļnamu pārstāvēm. Viņas tērpi modes kritiķiem reti sagādājuši vilšanos, tomēr vēsture pierādījusi – reizēm kļūdās arī pašas labākās.

Šīs nedēļas sākumā tika atzīmēta pasaules Pretvēža diena, un tam par godu Letīcija, kura ir Spānijas Pretvēža asociācijas patronese, Madridē teikusi uzrunu. Lauvas tiesu uzmanības izpelnījies karalienes izvēlētais apģērbs.

46 gadus vecā Letīcija piedzīvojusi ļoti neveiklu stila misēkli. Fotoaparātu zibspuldžu gaismas izcēla to, ka viņa bija ignorējusi etiķetes likumu, kas paģērē, ka zem melna apģērba jāvelk tumšas krāsas apakšveļa, bet zem balta – gaiša apakšveļa.

Karaliene zem plāna, melna džemperīša bija uzvilkusi miesaskrāsas krūšturi, un ārzemju mediji to pārvērtuši īstā sensācijā.

Aptaujātie modes kritiķi arī atzinuši – kļūdīties ir cilvēcīgi, tomēr karaliene esot rīkojusies ļoti vieglprātīgi, nepadomājot, kādas sekas var būt nepiemērotas apakšveļas izvēlei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!