Foto: F64

Vairākas Latvijas slavenības atbalsta mūsu izlasi Pasaules čempionātā hokejā, savus komentārus un uzmundrinājumus izsakot virtuālajā vidē, bet par Latvijas reklāmas guru dēvētais Ēriks Stendzenieks (attēlā) spēles Latvija – Austrija laikā savā Twitter profilā nāca klajā ar īsu un lakonisku komentāru, paironizējot par mūsu valsts vienību.

"Gudrākais vienmēr piekāpjas. Un pieklājīgākais vēl pavaicā "ar kādu rezultātu, lūdzu?"," rakstīja reklāmas guru.

"Es hokeju neskatos. Sacensību sports, manuprāt, ir bezjēdzīgs. Tā ir nelietderīga enerģijas tērēšana, kuras laikā vesels bars vīriešu pa laukumu dzenā ripu, kura pat ne mazliet nelīdzinās sievietei, turklāt, vēl par to saņem milzu naudu," DELFI Izklaide stāsta Stendzenieks.

Reklāmas pazinējs atzīst, ka speciāli un apzināti neseko līdzi hokeja spēlēm un to rezultātiem - visu par spēles gaitu iespējams uzzināt Twitter sociālajā tīklā, jo cilvēki ir naski uz spēļu komentēšanu. Stendzeniekam fanošana par Latvijas izlases zaudējumiem pat šķiet nedaudz simpātiska.

"Varētu nodibināt kādu īpašu fanu klubu, kurš atbalstītu izlasi zaudējumos. Esmu pamanījis, ka cilvēki fano par zaudētajām spēlēm. Jo lielāks zaudējums, jo vairāk uzslavu, uzmundrinājumu un atbalsta mūsējiem. Sāk likties, ka cilvēkiem pilnīgi normāli šķiet tas, ka Latvija zaudējusi vairākas spēles pēc kārtas. Man tas šķiet diezgan simpātiski," sabiedrības noskaņojumu vērtē Stendzenieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!