Foto: LETA
Stila eksperte, blogere un kustības "body positive" aizsācēja Latvijā Indra Salceviča pirmo reizi komentējusi savas laulības iziršanas aspektus.

29. decembrī oficiāli tika šķirta Salcevičas un kafijas eksperta Kaspara Bērziņa laulība.

Brīdi iepriekš stiliste "Instagram" platformā vēstīja, ka viņas un Bērziņa kopdzīvei pienācis gals, no sīkākiem komentāriem portālam "Delfi" atsakoties.

Kā šonedēļ noskaidrojis dzīvesstila žurnāls "Kas Jauns", Salceviča ar šķirto vīru palikuši labu draugu statusā, bet laulībā pavadīto laiku atceras kā lielu jautrību. "Kopābūšanu un laulību ar Kasparu vienmēr atcerēšos kā ļoti jautru, piedzīvojumiem, izbraukumiem un smiekliem bagātu laiku. Jā, mūsu laulība bija prieks, pasākumi, ballītes, izbraukumi. Iespējams, ka mūsu attiecības bija ieildzis romāns," skaidro Salceviča.

Viņa gan nevēlas iztirzāt laulības kraha iemeslus, taču atklāj dažus aspektus, kas lika viņai pieņemt lēmumu no vīra aiziet: "Mums bija daudz kopīga – līdzīgs skatījums uz dzīvi, vienādi darbi. Nevaru sacīt, ka mums kļuva garlaicīgi, bet attiecības izvērtās tā, ka palikām draugi," žurnālam "Kas Jauns" atklājusi populārā stiliste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!