Foto: DELFI

Piektdien, 12. jūlijā, iepirkšanās centrā Alfa norisinājās neparasts pasākums - Comedy Club Styling, kura ietvaros brīnumainas pārvērtības piedzīvoja vairākas sabiedrībā zināmas sievietes.

Comedy Club desmitās jubilejas svinību priekšnojautās sabiedrībā zināmas dāmas bija aicinātas iejusties populāru Krievijas joku plēsēju tēlos - aicinājumam bija atsaukusies dziedātāja Marija Naumova (attēlā), pasniedzēja Ieva Adamss, dziedātāja Natālija Tumševica un TV moderatore Natālija Vasiļjeva.

Viņas ar grima mākslinieces Irīnas Sališas, stilistes Jūlijas Verbickas un frizieres Dianas Payton gādību iejutās attiecīgi komiķu Natālijas Andrejevnas, Natālijas Medvedevas, Nadeždas Sisojevas un madāmas Polīnas tēlos.

Pasākumu apmeklēja arī Jautro un asprātīgo kluba zvaigzne un Comedy Club rezidents Demiss Karibidiss, kurš labprāt pozēja kopā ar modelēm un novērtēja stilistu paveikto.

Jau vēstīts, ka Comedy Club desmit gadu jubilejas svinības norisināsies Jūrmalā - festivāla Augstā humora nedēļa laikā tur uzstāsies gan populārākie Comedy Club rezidenti, gan Krievijas un citu valstu šovbiznesa zvaigznes.

Tāpat Jūrmalā ierasties plāno arī amerikāņu "ballīšu karaliene" Parisa Hiltone, lai uzspēlētu kādu stilīgu diskotēku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!