Foto: Publicitātes foto
Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene allaž izcēlusies ar drosmi atklāti runāt par savu dzīvi. Arī jaunākajā šova sērijā viņa stāsta gan to, kā iepazinusies ar savu vīru Žani, gan nekautrējas publiskot arī intīmas detaļas par abu šā brīža attiecībām.

Izrādās, šovu zvaigzne ar vīru guļ katrs savā istabā un, Magones vārdiem runājot, ir "modernās attiecībās", vairāk uzmanības veltot bērniem un mājas solim, nevis intīmām attiecībām.

"Ar Žani mums ir praktiskā puse un pavērsiens – reāli saproti reālo dzīvi. Ir pamatvajadzības – bērni, paēduši vēderi, apkopta māja, silts, labi. Tāda intīmā dzīve mums ir pašā pēdējā plānā. Mēs dzīvojam ļoti moderni – katrs savā istabā baksta katrs savu telefonu, un saskare ir vien tāda: čau, ēst dosi? Došu. Nē? – ej kakāt. Viss, čau, paldies par vakariņām," par attiecībām ar vīru teic šovu zvaigzne.

Savukārt atminoties abu iepazīšanās laiku, Magone atklāti saka, ka jau toreiz ar intīmām attiecībām nav steigusies. Vēl vairāk – viņa topošajam vīram sacījusi, ka tuvība iespējama tikai pēc kāzām.

"Viņš jau toreiz bija kārs, kad nāca iepazīties. Droši vien domāja, ka es ar katru guļu pirmajā naktī. Viņš tur man kaut ko grūstās, bakstās... Es neko, kamēr kāzu nebūs! Esmu cienījama sieviete, divi bērni, katrs no sava, gribu reiz apprecēties, nevis gulēt ar kuru katru," notikumus pirms kāzām atminas Magone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!