Foto: Privātais arhīvs

Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs manīts virtuālās iepazīšanās platformā "Tinder", ziņo dzīvesstila žurnāls "Privātā Dzīve".

46 gadus vecais Viktors Ščerbatihs ar svarcelšanu profesionāli vairs nenodarbojas un jau deviņus gadus ir jauno censoņu treneris. Viņa dzīvē alkohols savulaik ieņēmis nozīmīgu lomu, proti, sportists katru sestdienu bijis "kārtīgi piekodies".

Pēc aiziešanas no profesionālā sporta Ščerbatihs uz gadu kodējās pret alkoholu, tomēr pēc meitas piedzimšanas "kodu noņēmis", sācis dzert. Taču nu jau četrus gadus viņš atkal ir skaidrā, turklāt šoreiz nokodējies pret alkoholu uz desmit gadu periodu.

Šobrīd viņš rūpīgi pieskata, lai pat negadītos iekosties kādā konfektē, kas satur alkoholu: "Ja ir, spļauju laukā," vēstīts "Privātās Dzīves" publikācijā. Sportists arīdzan pārbaudot, vai gadījumā gaļa nav marinēta alkoholā. Viktors uzskata: ja atsāks dzert, viņš vai nu pats nodzersies, vai kāds viņu "nodauzīs līdz nāvei".

Treneris šobrīd meklē jaunu mīlestību un ir reģistrējies iepazīšanās vietnē "Tinder''. Ščerbatihs žurnālam teic, ka kādreiz viņam patikušas modeles tipa sievietes, bet nu izskatam vairs neesot tik lielas nozīmes. Viņš ir noilgojies pēc attiecībām, vēlas ģimeni. Tajā būtu jāvalda patriarhātam – Viktora novērojumi liecina, ka tad pārī neesot strīdu. Vīrietis ir ģimenes galva, bet sieviete – karaliene, teic Ščerbatihs, kurš pēc aiziešanas no sporta esot kļuvis uz pusi slaidāks. Jāpiebilst, ka "Tinder" vietnē viņš vēsta, ka ir 41, nevis 46 gadus vecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!