Foto: Vida Press
Veco patiesību par to, kā ābols no ābeles tālu nekrīt, apliecina arī amerikāņu aktiera Arnolda Švarcenēgera dēls Patriks (attēlā) – 20 gadus vecais puisis izaudzis par pievilcīgu jaunieti un ar zināmiem panākumiem darbojas modes biznesā.

Patriks pasaulē nāca 1993. gadā Švarcenēgera un Kenediju klana pārstāves, žurnālistes Marijas Šaiveres ģimenē - viņš ir abu trešais kopīgais bērns un vecākais dēls.

Kad zēns bija 15 gadus vecs, vecāki viņam palīdzēja nodibināt uzņēmumu Project360, kas nodarbojās ar apģērbu līniju radīšanu. Tāpat puisim ir noslēgts līgums ar modeļu aģentūru, un viņš jau paguvis puskails reklamēt džinsus.

Patrikam bijušas arī divas mazas lomiņas kino, bet, iespējams, slavenā aktiera dēls par iešanu tēva pēdās nemaz nesapņo - intervijās viņš uzsvēris, ka savu nākotni vēlas saistīt ar modes biznesu, bet, kamēr tas nav noticis, viņš vada picēriju Losandželosā.

Pēdējā gada laikā Arnolda vecākais dēls ir piedzīvojis izskata izmaiņas - viņš atlaidis nevērīgu bārdiņu, kā arī acīmredzami savu fizisko formu uzlabojis sporta zālē, un ārvalstu mediji atzīst, ka tagad Patriks beidzot izskatās pēc pieauguša vīrieša.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!