Foto: Vida Press
Uzvirmojušas runas, ka Amala Klūnija ir stāvoklī, turklāt, iespējams, vēlreiz ar dvīņiem.

60 gadus vecais aktieris Džordžs Klūnijs un viņa kundze, 43 gadus vecā Amala Klūnija, iespējams, jau drīzumā vēlreiz kļūs par jaunajiem vecākiem. Šādu informāciju kāds pārim pietuvināts avots atklājis amerikāņu izdevumam "OK!" un par to vēsta arī lielākais britu tabloīds "Mail Online".

Klūniju pāris priecīgos jaunumus esot paziņojuši tuviem draugiem mājas ballītē Klūniju villā Itālijā 4. jūlijā. "Runas ir tādas, ka tie atkal būs dvīņi. Amala ir jau pāri pirmajam grūtniecības trimestrim, vēderu jau var redzēt, tā ka drīz visi zinās. Džordžs ir tik priecīgs, ka visiem vēlējās šos jaunumus pateikt," ziņo anonīmais avots. Viņš piebilst, ka Klūniji bijuši visai lielās šaubās, vai viņiem jebkad būs vēl kāds bērns, bet nu Amala ir stāvoklī vēlreiz. Amala visu šo laiku izskatoties neviltoti starojoša.

Klūnijs un viņa mīļotā sieviete, spēcīgā cilvēktiesību juriste Amala, jau audzina divus bērnus – 2017. gadā pasaulē nāca dvīnīši Ella un Aleksandrs. Rūdītā vecpuiša Klūnija kāzas ar Amalu 2014. gadā daudziem bija pārsteigums, jo Klūnijam bija "nesavažojama" vīrieša slava, tomēr Džordžs savas sievas klātbūtnē kļuvis par priekšzīmīgu un mīlošu ģimenes tēvu.

Runas par gaidāmo ģimenes pieaugumu Klūniji vēl nav publiski komentējuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!