Foto: Instagram.com/lucystaffie

Lielbritānijas karaliene Elizabete II aizvadītajā nedēļā Bekingemas pilī bija sarīkojusi ikgadējos dārza svētkus, kuros bija aicināti ne tikai karaliskās ģimenes pārstāvji, bet arī amatpersonas, ļaudis no labdarības organizācijām un citi īpaši viesi. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinājis arī princis Viljams un viņa laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna.

Viena no pasākuma viešņām, 19 gadus vecā Lūsija Staforda, kura ikdienā pārvietojas ratiņkrēslā, uzņēmusi foto ar Kembridžas hercogu pāri, un nejaušais momentuzņēmums, kas publiskots "Instagram", izpelnījies plašu mediju ievērību.

Lūsijas fotografētajā bildē redzama Katrīna rozā kostīmā, atplaukusi plašā smaidā. Savukārt viņas mīļotais Viljams ir ģērbies kā īstens džentlmenis, ar cilindru galvā un melnu lietussargu vienā rokā. Savukārt ar otru roku smaidīgais princis aiz elkoņa satvēris savu sievu.

Populārais slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "People" šo pusaudzes uzņemto bildi nodēvējis par vienu no visu laiku romantiskākajām pāra kopbildēm, un šim apgalvojumam piekrituši ne tikai lasītāji un komentētāji, bet arī citi mediji.

Īpaši lielu sajūsmu raisījis fakts, ka bildi uzņēmusi pasākuma viešņa, nevis kāds profesionāls fotogrāfs, un daudzi sprieduši, ka Lūsijai izdevies noķert izcilu momentu, kurā Viljams un Katrīna izskatās pavisam dabiski, bezgala iemīlējušies un laimīgi – gluži kā izkāpuši no kāda romantiska mūzikla.


View this post on Instagram

A post shared by Lucy Stafford (@lucystaffie) on May 21, 2019 at 10:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!