Foto: Kadri no video
30 pašu mājās populāras dāmas vienojušās kopīgā dziesmā, lai nodotu pasaulei jaudīgu vēstījumu. Publicēšanas dienas vakarā video no "Instagram" gan pazuda, tomēr pavisam zudībā tas nav gājis.

Džona Lenona ikoniskā 1971. gadā radītā dziesma "Imagine" ieguvusi gluži jaunu skanējumu Latvijas smalkās veļas zīmola "Amoralle" sociālo tīklu aktivitātēs.

Uzņēmums savā "Instagram" kontā publiskojis video, kurā Lenona dziesmu izpilda 30 pašu mājās zināmas sievietes no dažādām nozarēm – "Imagine" vārdi iegūluši mutē gan aktrisēm, gan dziedātājām, gan influencerēm, arī stilistei, dūlai un pat bijušajai finanšu ministrei.

"Mēs esam sievietes, un tas ir svarīgi. Mēs esam kopā, mēs ticam cilvēcībai. Mēs ticam sievišķības, maiguma un sarunu spēkam. Mēs neatbalstām vardarbību, agresiju vai netaisnību. Mēs ticam vienlīdzībai, daudzveidībai un iekļautībai. Katrai dzīvei ir nozīme," teikts "Amoralle" vēstījumā.

Trešdienas vakarā video gan no uzņēmuma konta tika izdzēsts. Taču tas palika interneta lietotāju rīcībā. Tāpat vairākas video redzamās personības steidza ziņot, ka savu rindiņu iedziedājušas jau martā un aprīlī, Covid-19 pandēmijas laikā, nevis nupat, kad rullīti nesaprotamā kārtā izlēma publiskot "Amoralle".

Vietnē "Twitter" ļaudis jau metušies paust savu viedokli par šo kampaņu un veidot parodijas:

Jāpiebilst, ka šāda veida akcijas sociālajos tīklos šobrīd notiek daudzviet pasaulē, cilvēkiem vēršoties pret rasismu un diskrimināciju. Sauklis "katra dzīve (dzīvība) ir svarīga" kļuvis plaši lietots pēc tam, kad maija beigās ASV dzīvību zaudēja melnādainais Džordžs Floids, amerikāņu protestiem pāraugot grautiņos un masveida laupīšanās vairākos štatos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!