Foto: Privātais arhīvs
Amerikāņu popzvaigzne Britinja Spīrsa paziņojusi par saderināšanos ar savu draugu Semu Ašgari. Viņš kļūs par Spīrsas trešo vīru, ziņo ASV tabloīdi.

39 gadus vecā Spīrsa tikai pagājušajā nedēļā "izcīnīja" sava tēva Džeimsa Spīrsa piekrišanu atteikties no aizbildniecības pār meitu, un šonedēļ nākusi klajā ar jaunumiem savā privātajā dzīvē, proti, viņa pieņēmusi sava drauga Sema Ašgari bildinājumu. Līgavainis ir 12 gadus jaunāks par mākslinieci.

Demonstrējot saderināšanās gredzenu "Instagram" platformā, Britnija vēsta: "Pie velna, nevaru tam noticēt!" Kā noskaidrojis tabloīds "Mail Online", briljants esot 70 000 ASV dolāru vērts.

Spīrsa un Ašgari ir kopā jau apmēram piecus gadus, taču abu attiecības nevarēja tikt oficiāli nokārtotas, jo pār dziedātājas dzīvi pilnas aizbildniecības formā "saimniekoja" viņas tēvs. Pati Spīrsa iepriekš bija izteikusies, ka tēvs kontrolē gan viņas profesionālo, gan finansiālo, gan privāto dzīvi. Pagājušajā nedēļā tēvs tiesā iesniedzis pieteikumu atbrīvot viņu no šīs atbildības, vienlaikus izvirzot arī dažādus noteikumus, kurus sagatavojuši viņa advokāti. Džeimss Spīrs kļuva par meitas aizbildni 2008. gadā, kad viņa piedzīvoja nervu sabrukumu.

Ja Spīrsa ar Ašgari apprecēsies, tā viņai būs trešā laulība. Viņai 2004. gadā bija dažu mēnešu ilga laulība ar Džeisonu Aleksandru un, no viņa izšķiroties, dziedātāja apprecējās ar reperi Kevinu Federlainu. Otrajā laulībā pasaulē nāca divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!