Foto: Privātais arhīvs/Facebook.com/dzintars.rasnacs
Priecīgs pavērsiens šovasar notika tieslietu ministra Dzintara Rasnača privātajā dzīvē – augusta vidū viņš Gruzijā apprecējies ar savu mīļoto sievieti Aldu Ozolu (abi attēlā).

Rasnačs savā "Facebook" profilā brīvdienās bija padalījies ar šī romantiskā notikuma foto. Bildē viņš un Alda, kura ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietniece vides aizsardzības jautājumos, iemūžināti Gruzijā.

To, ka viņš tiešām apprecējies, tieslietu ministrs apstiprinājis izdevumam "Privātā Dzīve". Gredzeni 14. augustā tika mīti gleznainā vietā Gruzijā.

"Laulību reģistrējām Latvijā, bet gredzenus mijām, tā teikt, tuvāk Dievam, pie Kazbeka kalna – 2200 metru augstumā. Šī bija mūsu pašu iecerēta un sagatavota laulību ceremonija brīvā dabā," atklājis Rasnačs.

Šī ir Rasnača ceturtā laulība. Pagājušajā gada rudenī tika šķirta viņa iepriekšējā savienība ar žurnālisti Antru Krastiņu. Drīz vien tieslietu ministrs izgāja sabiedrībā ar savu jauno mīlu Aldu.

Kā viena no skandalozākajām tieslietu ministra laulībām minama savienība ar Āriju Milleri. Rasnačs savulaik atzinās, ka nu jau bijusī sieva kāda strīda karstumā vīru iepērusi ar rabarberiem, spērusi pa viņa kājstarpi un ar tālruņa klausuli situsi pa viņa pieri.

Kā aprakstīts grāmatā "Mūsu vēsture: 1985 – 2005", Rasnačs par bijušās sievas Ārijas Milleres nedarbiem pat iesniedzis ziņojumu policijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!