Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma un viņa mīļotā, Krievijā slavenā dziedātāja un apģērba tirgotāja Anna Sedokova padalījušies ar ļoti intīmu kopdzīves kadru.

Ar parakstu "stay home" jeb #paliecmājās Anna Sedokova saviem sekotājiem atrādījusi, ko tas nozīmē diviem mīlošiem cilvēkiem.

Jaunākajā vēstījumā faniem Sedokova redzama knapā veļā, bet sportists Timma – vienās apakšbiksiņās.

Mīlnieki pozējuši labierīcībās pie izlietnes.

Šo bildi kā ļoti izdevušos novērtējuši jau gandrīz 300 000 "Instagram" tīkla lietotāji.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Apr 16, 2020 at 11:13am PDT

Kā zināms, Timma un Sedokova šobrīd dzīvo Maskavā kopā ar vairākiem suņiem. Par pašizoloācijas grūtumiem Covid-19 dēļ un līdz ar to arī zaudēto darbu Sedokova vēstīja pagājušajā nedēļā.

"Mēs jau esam izdzīvojuši 1001 stadiju. Atklājuši visus noslēpumus. Paslēpuši tos. Esam iemācījušies gatavot kokteiļus, bet pagaidām neesam iemācījušies pēc tiem paklusēt," atklājusi Timmas mīļotā.

"Mums abiem darbs bija ne tikai dzīves jēga, bet pati dzīve. Visu mūžu tas ir bijis mūsu glābiņš. Tas, ko mēs protam darīt un darām 24 stundas septiņas dienas nedēļā. Vakar es pieķēru puisi, skatoties savas vecās spēles. Viņš guļ ar bumbu, kā to ir darījis bērnībā, bet manas smadzenes ir salūzušas un vairs neražo idejas," par piespiedu dīkstāvi sūkstījusies Sedokova.

Viņu gan ir nomierinājis kāds raksts, kas skatuves mākslinieci pārliecinājis, ka viņa nav vienīgā, kas jūt ko līdzīgu.

"Es ļoti ceru, ka šis viss drīz beigsies, bet tikmēr es došos meklēt pazaudēto sevi grāmatās un mūzikā, un ļoti ceru, ka darīšu to roku rokā ar tevi, Jāni," mīļotajam vīrietim publiski jūtās atzinusies Sedokova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!