Foto: Vida Press
Britu karaļnama fani jau sākuši nepacietībā dīdīties – pavisam drīz pasaulē jānāk prinča Harija un Saseksas hercogienes pirmdzimtajam bērnam. Šī īpašā notikuma gaidās stila izdevumi steiguši apkopot topošās māmiņas gaidību laika labāko tērpu izlasi.

Ārzemju modes izdevumi un stila kritiķi nebeidz vien slavēt Meganas gaumi, un, piemēram, izdevums "Mail Online" pat nav kautrējies virsrakstā paziņot, ka hercogienei ar savu stilu esot izdevies panāk, ka grūtniecība izskatās skaista.

Ne viens vien eksperts Meganu atļāvies nodēvēt par vienu no visu laiku vislabāk un elegantāk ģērbtajām grūtniecēm, un taisnības labad arī jāsaka – hercogiene gaidībās priekšroku devusi īpaši izmeklētiem zīmoliem un smalku modes namu darinājumiem.

Ne vienu reizi vien prinča laulātā draudzene izgājusi sabiedrībā "Givenchy" darinājumos. Tāpat arī viņa izvēlējusies "Oscar de la Renta", "Calvin Klein", "Amanda Wakeley" un citus augstās modes zīmolus.

Tiek ziņots, ka karaliskais bēbis pasaulē nāks aprīļa beigās, un tas nozīmē, ka tuvākajā laikā Megana, visticamāk, pārtrauks oficiālo pienākumu pildīšanu.

Skaistā notikuma gaidās piedāvājam novērtēt izlasi ar desmit hercogienes labākajiem tērpiem gaidību laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!