Foto: Privātais arhīvs

Violeta Stepanova, kura pirms pieciem gadiem vētraini uzmirdzēja virknē TV šovu, nu pavisam mainījusies. Ko viņa dara un kā izskatās tagad?

Vēl pirms četriem gadiem šovu veterāne Violeta Stepanova teica: "Kādi vien šovi ir, tādos piedalos!"

Pašmāju slavenības karjeru sieviete sāka "Lauku sētā" kā seksīgā, bravūrīgā, mutīgā Violeta. "Vecenes ar olām" reputācija Violetai sekoja arī tālāk virknē citu šovu. Pieklājīgākam skatītājam daiļava atstāja visai prastas būtnes iespaidu, taču nu viss ir mainījies.

Pašmāju dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar Violetu, lai uzzinātu, kā viņai klājas tagad.

Daiļava jau pirms vairākiem gadiem emigrēja no Latvijas uz Dāniju. Tagad pandēmijas laikā Violeta atlaista no darba apkalpojošā sfērā un par to tiesājas ar darba devēju.

Taču lielākās pārmaiņas skārušas Violetas dzīvesveidu un arī vizuālo tēlu. Nu šovu veterāne ir eleganta dāma. "Apskatīju savas vecās bildes, kur esmu ar pārbalinātiem matiem, un sapratu, cik nedabiski tas izskatījās," žurnālam teic Violeta, kura nu kļuvusi par elegantu bruneti.

Dānijā viņa arī sapratusi, ka meitenei jābūt ne tikai ārēji skaistai, svarīgi ir iekšēji būt lēdijai. Lai gan viņai nedaudz pietrūkst Latvijas sieviešu paraduma uzkrāsoties pat tad, ja dodas tikai iznest miskasti, efektīga āriene vairs nav Violetas prioritāte.

Tāpat jaunā dāma nu jau pusotru gadu vairs nelieto alkoholu, kas iepriekš bija viņas ikdienas sastāvdaļa. "Visa dzīve bija pagājusi tusiņos un zaļā pūķa apskāvienos. Gadiem ejot, alkohols kļuva par ikdienu. Nodomāju – man ir jau 25 gadi, laiks kļūt par lēdiju. Stingri nospraudu mērķi un pie tā arī turos," izdevumam teic Violeta, kura gan atzīst: sākumā bijis grūti, tik ļoti bija pierasts pie garda aliņa.

Šobrīd Violeta jūtas labi un jautri arī nedzerot.

Vaicāta par privāto dzīvi, tur Violetai lielu izmaiņu nav. Pielūdzēju daudz, taču tas īstais vienīgais vīrietis viņas dzīvē vēl nav ienācis.

Šovu veterāne zina, ka izsludināta pieteikšanās uz jauno "Lauku sētas" sezonu. Lai gan viņai tā vien niez atkal nokļūt kādā pārraidē, "Lauku sētā" viņa būtu gatava piedalīties tikai kā saimniece, mājas īpašniece: "Atliek tikai tāds sīkums, kā lauku sētas iegāde!"

Aplūko: Violeta skandālistes gados un tagad:
View this post on Instagram

A post shared by Violeta Stepanova (@stepanova.violeta) on May 12, 2020 at 9:38am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Violeta Stepanova (@stepanova.violeta) on May 17, 2020 at 7:21am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Violeta Stepanova (@stepanova.violeta) on Jun 13, 2020 at 9:35am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Violeta Stepanova (@stepanova.violeta) on May 13, 2020 at 5:48am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Violeta Stepanova (@stepanova.violeta) on Jun 15, 2020 at 12:57pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!