Foto: DELFI

Latvijas jaunais seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā) pēc publiskas atklāsmes par savu vareno mantību steidz informēt tautu par to, kā noteikt jebkura vīrieša ficuka izmēru vēl pirms ieskatīšanās viņa bikšelēs.

"Ikviens ir dzirdējis, ka vīriešiem locekļa izmēru var noteikt pēc kājas, ausu, plaukstas izmēra. Mani vienmēr interesējis pārbaudīt šo teoriju -  vai tiešām pastāv formula, pēc kuras mēs varam uzzināt cik gara vai īsa mantība ir vīrietim, to reāli neredzot?" savās pārdomās ar DELFI Izklaidi dalās seksa pētnieks.

Lai rastu atbildi uz šo svarīgo jautājumu, viņš iepazinies ar dažādu zinātnieku veiktiem pētījumiem un analizējis ķermeņa daļu un dzimumlocekļa lielumu attiecību.

Tāpat eksperts apjautājis arī savus draugus, paziņas un cilvēkus no malas, lai gūtu plašāku informāciju par to, kādiem auguma tipiem atbilst kāds krāniņš.

Gala rezultātā Toretto nonācis pie secinājumiem. "Praktiski visiem vīriešiem, kuriem ir lielākas ekstremitātes, ir arī lielāki daikti! Taču vislielāko lomu spēlē kājas un ausu izmēri.

97% vīriešu, kuriem vienlaicīgi ir lielas ausis un kājas izmērs, ir ar lieliem dzimumlocekļiem. Pat nav izskaidrojams, kāpēc tas ir tieši tā," pētījumu rezultātus atklāj eksperts.

Lai būtu skaidrs, par kādiem cipariem  konkrēti ir runa, Toretto var nosaukt piemērus. "Vīriešiem, kuriem ir lielas pēdas - 44. izmērs, dzimumloceklis erekcijas stāvoklī ir aptuveni 23 centimetrus garš.

Kājas izmēram samazinoties par vienu, loceklis samazinās par diviem centimetriem. Attiecīgi 43. pēda nozīmē 21 centimetru garu peni, 42. - 19, bet 41. vien 17 centimetrus. Un komplektā ar pēdu jānovērtē arī ausis - jo tās lielākas, jo arī metamā izmērs vairāk vilks uz augšu.

Kāda sieviete, kurai dzīvē ir bijis milzīgs kvantums ar partneriem, atklāja man, ka pirmais, uz ko viņa skatās, ieraugot vīrieti, ir kājas izmērs. 99 procentos gadījumu lielas pēdas nozīmē gigantisku peni.

Protams, pastāv arī izņēmumi. Kāda mana paziņa atklāja, ka viņas vīrietis ir smalkas miesas būves cilvēks, kājas izmērs 41, bet viņa cīsiņš erekcijas stāvoklī 23 centimetri," skaidro eksperts. Iespējams, šo situāciju atkal izskaidro puiša lielās ausis, kuras kompensē kājas izmēru Toretto locekļa mērīšanas formulā.

Visa nācija jau ir informēta par to, ka paša Toretto vīrišķais lepnums miera stāvoklī ir 16 centimetrus garš. Puisis atklāj, ka valkā 45. izmēra apavus, taču nekad neesot mērījis savu ficuku erekcijas brīdī.

"Uzskatu, ka erekcijas stāvoklī ar to ir jādara kas cits. Bet vispār es pats esmu apliecinājums tam, ka pārsvarā, vīriešiem, kuriem ir liels kājas izmērs, ir lieli daikti.

Tā ka neskati vīru pēc cepures, bet pēc kājas un ausu izmēra," iesaka Toretto, kurš, kā ikviens var redzēt, lepojas arī ar visai pamatīgām ausīm - tātad pats eksperts iztur visas locekļa garuma pārbaudes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!