Foto: www.facebook.com/katella.dash
Starp vairākiem miljardiem plašās zemeslodes iedzīvotāju iespējams atrast ne vienu vien dīvaini, un pēdējā laikā par sevi likusi runāt kāda īpaši efektīga būtne – amerikāniete Katella Daša (attēlā), kas paziņojusi, ka vēlas kļūt par gumijas seksa lelli.

Katella, kurai šobrīd ir 38 gadi, šajā pasaulē nāca kā vīrietis, tomēr ilgu laiku viņa nejutās savā ādā, tādēļ pirms piecpadsmit gadiem veica dzimuma maiņas operāciju un beidzot kļuva par sievieti, kāda viņa jutusies jau kopš mazotnes.

Pa šiem gadiem Katella jau iztērējusi aptuveni 100 tūkstošus ASV dolāru jeb aptuveni 72,5 tūkstošus eiro, lai kļūtu vēl sievišķīgāka, efektīgāka un pamanāmāka, un viņai no plastiskajām operācijām un dažādām skaistuma procedūrām jau izveidojusies gluži vai atkarība.

Nesenā intervijā ārvalstu medijiem transseksuālā būtne pat pavēstījusi, ka turpinās veikt plastiskās operācijas, tajā skaitā arī krūšu palielināšanu ar silikona implantu palīdzību, līdz viņa līdzināsies savam ideālam - piepūšamajai seksa lellei.

Katellas mērķis ir kļūt par mākslīgāko sievieti pasaulē un savu ķermeni pārveidot tā, lai tajā paliktu pēc iespējas mazāk dabiskā. Dašai jau ir palielinātas krūtis, kā arī ievietoti implanti sejā un veiktas botoksa injekcijas.


Tiesa, viņa vēl negrasās apstāties - lai vēl vairāk līdzinātos tik ļoti iemīļotajai plastmasas lellei, sieviete grasās savas šī brīža 38H (85I) izmēra krūtis palielināt vismaz trīs reizes, taču pagaidām nav izdevies atrast dakteri, kurš būtu gatavs veikt bīstamo operāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!