Foto: Privātais arhīvs

Visas četras Latvijas pārstāves, kuras skaistumkonkursu rīkotājas Elitas Drākes vadībā septembra beigās devās uz Turciju, lai piedalītos konkursā Little Miss World 2012, atgriezušās no konkursa ar neticamiem panākumiem - kronīšiem katra savā kategorijā.

”Mazajām latviešu meitenēm visu laiku iet tik ļoti labi starptautiskajos konkursos, ka tas sāk kļūt pat neticami. Ar četrām meitenēm aizbraucu uz Turciju, konkursu Little Miss World, un meitenes tika pie kronīšiem visās trīs nominācijās - modeles, Eiropas un pasaules," sarunā ar DELFI Izklaide gandarījumu par panākumiem pauž Drāke.

Roberta Džesika Larka, kura konkursā piedalījās jau pagājušogad, startēja arī šoreiz, iegūstot titulu Little Miss Eiropa pirmā princese.

Mūziķa Adriana Kukuvasa meitiņa Adrija Silva Kukuvasa tika pie kronīša kā Little Miss World pirmā princese, Amanda Ivulāne dabūja galveno kroni kā Little Miss kontinents, bet Anna Čekmeza tika kronēta kā Little Miss Eiropa modele.

Konkurss norisinājās nedēļas garumā - no 29. septembra līdz 6. oktobrim Turcijas kūrortpilsētā Antālijā, un Drākei bija tas gods pārstāvēt Latviju arī kā žūrijas loceklei. Par darbu viņa pat saņēma īpašu atzinības rakstu no konkursa organizatoriem.

Mazajām meitenēm sacensību laikā bija ne tikai labi jāizskatās, bet arī jādemonstrē savi talanti un zināšanas un jāpopularizē Latvijas vārds pasaulē, ko mazās paveica godam, attiecīgi arī tiekot novērtētas.

Iespēju piedalīties starptautiskajā konkursā meitenes guva pēc veiksmīgas dalības sacensībā Latvijas talantīgā meitene 2012.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!