Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē ar krāšņu burziņu tika atzīmēta populārā dzīvesstila žurnāla L'Officiel Latvija TV dīvu konkursa fināls, kurā par uzvarētāju tika atzīta dažādu skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova (attēlā).

Jau vēstīts, ka konkurss aizsākās šī gada rudenī, un projektā tika aicinātas pieteikties daiļavas, kuras vēlas kļūt par īstu zvaigzni - uzvarētājai tika solīta reāla iespēja kļūt par dīvu, jo ar viņu strādās labākie stilisti, viņa apmeklēs labākās ballītes un kļūs par žurnāla L'Officiel Latvija seju.

Konkursa finālā iekļuva trīs uzņēmīgas jaunkundzes - Santa Laizāne, Kristīne Freiberga un Simona Kubasova, bet par uzvarētāju tika atzīta jau iepriekš gana lielu atpazīstamību guvusī jaunākā no Kubasovu māsām.

Kā vēsta pasākuma organizatori, piešķirot Simonai uzvaru, kastinga žūrija ņēma vērā Simonas izcili nospēlēto korespondentes lomu, ka arī to, ka ar vai bez stilista palīdzības Simona vienmēr spēj izskatīties tā, ka pienākas īstai televīzijas dīvai.

Finālistu apbalvošana notika restorānā Il Cibo Del Papa, un tajā piedalījās mūzikas izpildītāji Kris & Oz, ka arī balerīnas un deju grupas Gym Boys pārstāvji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!