Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju iemīļotā seriāla UgunsGrēks Signes lomas atveidotāja un Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases vadītāja, aktrise Anta Aizupe (attēlā), šķīrusies no saviem matiem un šobrīd ielās sastopama ar ezīti uz galvas.

Anta no matiem šķīrusies spontāni, un, kā vēsta žurnāls Kas jauns, pati bijusi pārsteigta par savu drosmi ļauties tik krasām pārvērtībām.

"Aizejot pie friziera, lai apgrieztu matu galus, neviļus aizrunājāmies, kā būtu, ja nogrieztu matus uz nullīti. Frizieris pa pusei jokodams, pa pusei nopietni teica, lai apdomāju šo ideju, kamēr viņš man mazgā matus, un es sapratu - šī ir īstā reize.

Patiesībā ideja par ļoti īsu matu griezumu man bija radusies jau pirms vairākiem gadiem. Tikai iepriekš nevarēju sadūšoties," par savām pārvērtībām žurnālam stāstījusi Anta.

No frizētavas Aizupe izgājusi ar pāris milimetrus gariem matiem, taču ļoti īsā laikā tie atkal paaugušies. Kā atklāj aktrise, puiciskā griezuma ietekmē mainījies viņas ģērbšanās stils, kurš tagad kļuvis sievišķīgāks.

Savukārt cilvēki uz ielas bieži vien mēdz Antu nopētīt, jo viņa šķiet kaut kur redzēta, tikai īsti nevar saprast, kur. Seriāla UgunsGrēks skatītāji meiteni bija ieraduši redzēt ar sievišķīgu karē griezumu.

"Nebiju iedomājusies, ka, noskujot matus, radīsies tik daudz jautru un patīkamu emociju! Nereti redzu, ka cilvēki uz mani skatās un pie sevis nodomā, ka esmu kaut kur redzēta, bet tā arī īsti netiek skaidrībā, kur un kādā sakarā. Bet no kolēģiem aktieriem gan saņemu daudz komplimentu - viņiem patīk, kā tagad izskatos," stāsta aktrise.

Savukārt par to, ka jaunā matu griezuma dēļ viņa varētu zaudēt kādu no potenciālajām lomām teātrī nākamsezon, Anta neuztraucas - esot taču parūkas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!