Foto: Privātais arhīvs
Ukrainas pilsēta Odesa ir īsta "dzīvo Bārbiju" citadele – līdz šim tur bija zināmas sešas meitenes, kas fanātiski cenšas līdzināties slavenajai lellītei, bet tagad slavu iemantojusi arī septītā.

Vispazīstamākā arī starptautiskā līmenī, protams, ir Valērija Lukjanova, un arī jaunajai meitenei pārmet Lukjanovas stila "kopēšanu", taču sociālajos tīklos 21 gadu vecajai Alīnai Kovaļevskai jau ir tūkstošiem sekotāju.

Kā visas pārējās "Bārbijas", arī Alīna savus fanus katru dienu aplaimo ar neskaitāmām fotogrāfijām, sniedz padomus par skaistumkopšanu un dalās pārdomās par sabiedrībai nozīmīgiem jautājumiem.

"Dzīvās lellītes" tēls nozīmē vairāku grima slāņu uzklāšanu, jo īpaši ap acīm, padarot tās pretdabiski lielas, kā arī pozēšana nedzīvas figūras stilā.

Tiesa, pati Alīna apgalvo, ka Bārbijai esot līdzīga jau kopš bērnības - ar lielām acīm, mazu deguntiņu un mazām, bet pufīgām lūpām. Līdz ar to, pēc Alīnas vārdiem, viņai salīdzinoši maz nākas lietot kosmētiku.

Pagaidām Alīna nav pārmērīgi aizrāvusi ar plastiskās ķirurģijas brīnumiem, taču viņa to nenosoda un saviem faniem sola Bārbijai līdzināties vēl daudzus gadus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!