Foto: LETA
Rīgas mēra Nila Ušakova izskatīgā sieva Jeļena (attēlā centrā) aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā vēlēšanu rezultātu gaidīšanas naktī bija tērpusies smilšu krāsas kostīmiņā ar īsām piedurknēm, skatam atklājot savu jaunāko tetovējumu uz labās rokas, kurš tapis pagājušajā ziemā.

Tetovējums uz Jeļenas rokas veidots krusta formā, un tas sastāv no trīs latīņu valodas vārdiem - Fides, Spes, Caritas jeb "ticība, cerība, mīlestība".

Šie vārdi simbolizē trīs svētās mocekles kristietībā. Tie ir arī trīs galvenie tikumi, kuri minēti Svētā apustuļa Pāvila Pirmajā vēstulē korintiešiem, tādēļ tetovējumam, visticamāk, ir reliģiska nozīme.

Šis nebūt nav Jeļenas vienīgais ķermeņa zīmējums - uz kreisās lāpstiņas rotājas viņas horoskopa zīmes Dvīņu simbols, bet Ušakovs tādu pašu zīmējumu izveidojis uz sava labā pleca.

Par spīti tam, ka Jeļena līdz šim tika dēvēta par Rīgas pirmo lēdiju un viņai bieži vien nācās ievērot lietišķu etiķeti, viņa aizrāvusies ne tikai ar tetovējumiem - jaunā, izskatīgā sieviete var lepoties arī ar pīrsingu nabiņā, savukārt 2011. gadā viņa piedalījās pikantā fotosesijā žurnālā Playboy.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!