Foto: Privātais arhīvs

Uzņēmēja un sabiedrības saviesīgās dzīves pārstāve Marika Ģederte šajā nedēļas nogalē sarīkojusi varenu ūtrupi soctīklos. Turklāt cēla mērķa labad.

Ģederte gan instagramā, gan feisbukā pavēstīja, ka uz tusiņiem vairs neiet, tāpēc savas drēbes un aksesuārus cenās no pieciem līdz 50 eiro atdos jebkuram gribētājam.

Plašā galerijā Ģederte demonstrēja sava skapja "atdodamo" daļu, dažādas kleitas, somas, trenčus, žaketes un, protams, kurpes.

Šīs visas lietas uzņēmējai kļuvušas neaktuālas, tāpēc viņa nolēmusi nošaut divus zaķus uzreiz – gan iztīrīt savu skapi, gan palīdzēt programmai "Dodot neizdegt".

Šī projekta mērķis ir atbalstīt vecākus, kuri audzina bērnus ar īpašām vajadzībām.

Paziņojumu ievietojot sociālajos tīklos, Ģederte vēstīja: "Pacietību, būs vismaz 200 vienības!"

Svētdienas vakarā uzņēmēja ziņoja par panākumiem. Tie ir iespaidīgi, proti, sievietei izdevies labdarbības projektam no savām mantām vien savākt 1480 eiro.

"Tas nav mega daudz, bet sākumam būs pat ļoti labi. Uh, mana māja šīs divas dienas izskatījās kā īsts tirgus placis," raksta Ģederte un aicina arī citus pievienoties šāda veida labdarībai: "Lai tā pasaule kļūst labāka! Ceru, ka projekta vecākiem ar īpašajiem bērniem spēsim sasildīt sildis! Un atceraties, jo vairāk dodiet prom, jo vairāk nāk atpakaļ!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!