Daudzi cilvēki ar skaudību lūkojas uz slavenībām un neslēpj, ka vēlētos tām līdzināties, bet tagad tapis fotoattēls, kurā apkopotas tās populāru sieviešu sejas un atsevišķas ķermeņa daļas, kas šķiet vissimpātiskākās, tādējādi radot ideālas sievietes fotogrāfiju.

Skaistumpreču uzņēmums Feelunique.com vērienīgā aptaujā, kurā piedalījušies gandrīz 10 tūkstoši cilvēku, noskaidrojis tās slaveno sieviešu sejas daļas, kas cilvēkiem šķiet vispievilcīgākās, bet pēc tam fotoapstrādes programmu speciālisti izveidojuši pasaulē skaistākās sievietes fotogrāfiju.

Ideālās sievietes frizūra aizgūta no Kembridžas hercogienes Katrīnas Midltonas, acis pieder dziedātājai Šerilai Koulai, vissimpātiskākie vaigu kauli bijuši aktrisei Keirai Naitlijai, bet par skaistākā zoda īpašnieci atzīta Gvineta Paltrova. 

Pasaulē skaistākās sievietes uzacis aizlienētas no aktrises Meganas Foksas, deguntiņš - no aktrises Keitas Bekinseilas, lūpu īpašniece ir Andželīna Džolija, tupretim krūtis aizgūtas no aktrises un modeles Kellijas Brūkas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!