Foto: Instagram.com/real.barbie.of.berlin/
To sieviešu pulciņā, kas sevi pakļāvušas lielām sāpēm, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos lellītei Bārbijai, ierindojama arī 26 gadus vecā modele Parisa Hermsa (attēlā). Berlīnē dzīvojošā daiļava par dažādām plastiskajām operācijām iztērējusi krietnu naudas summu.

Intervijās dažādiem medijiem Berlīnes Bārbija, kā Parisa tiek dēvēta publiskajā telpā, atklājusi – pirmā plastiskā operācija viņai veikta 17 gadu vecumā. Viņai palielinātas lūpas. Savukārt, kad meitene sasniegusi pilngadību, viņa naski steigusi uz klīniku pēc jaunām krūtīm.

Šo gadu laikā Parisa jau iztērējusi vairāk nekā 32 tūkstošus eiro par dažādām operācijām un skaistuma procedūrām. Tagad viņa ar savu izskatu pelna naudu, strādājot par glamūra modeli, kā arī reklamējoties "Instagram" tīklā.

Tiesa, Parisa nesēž, rokas klēpī salikusi. Viņa izdomājusi veidu, kā iegūt vēl lielāku slavu un pelnīt vēl vairāk. Berlīnes Bārbija apņēmusies kļūt par Vācijas lielāko krūšu īpašnieci.

Līdz šim Parisai, kuras dabas dotie pupiņi ietilpa B izmēra krūšturī, veiktas divas krūšu palielināšanas operācijas. Šobrīd modele var lepoties ar D izmēru, tomēr viņa ar to nav līdz galam apmierināta.

"Es tolaik biju patīkami satraukta, bet tā jūtas visi, kuri ir gūlušies zem skalpeļa. Kad dakteri pēc divām nedēļām noņēma apsējus, man šķita, ka jaunās krūtis ir diezgan jaukas, bet joprojām pārāk mazas," intervijās stāstījusi Parisa, kura uzsvērusi – viņa savus fanus sociālajos tīklos katru dienu iepriecina ar vismaz diviem jauniem selfijiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!