Foto: Vida Press

Vācijas galvaspilsētā Berlīnē šobrīd norisinās Mercedes-Benz modes nedēļa, kurā tiek demonstrēti 2015. gada pavasara / vasaras tērpi, taču, kā tas nereti gadās, daudz lielāku ažiotāžu izraisa pasākuma publika.

Provokatīvās vācu modeles Mikaelas Šāferes ierašanās uz dažādām stilīgām ballītēm vienmēr tiek gaidīta ar īpašu uzmanību, jo 30 gadus vecā daiļava jau ne reizi vien pārsteigusi sabiedrību ar ļoti pikantiem ietērpiem.

Šoreiz Šāfere publiku šokēja ar īpaši piedauzīgu kleitu, kuras dekoltē ļoti bagātīgi atsedza viņas krūtis, un, iespējams, prezentēja nākotnes modi, kad šovbiznesa sievietes beigs imitēt apģērba nēsāšanu un uzstāsies pilnībā kailas.

Leipcigā dzimusī Mikaela savulaik popularitāti iemantojusi, piedaloties dažādos skaistumkonkursos (piemēram, viņa ir "Mis Austrumvācija 2004" titula īpašniece), televīzijas šovos un fotografējoties erotiska satura žurnālos.

Viens no viņas amatiem angliski saucas "naked body presenter", bet Mikaela darbojas arī kā dziedātāja un kā techno un house mūzikas dīdžejs, reizēm uzstājoties pilnīgi kaila.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!