Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete, Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova visus savus sekotājus sociālajā tīklā iesaistīja pašas vizuālajās pārvērtībās.

Sedokova saviem sekotājiem "Instagram" tīklā vispirms apvaicājās, vai viņai vajadzētu nogriezt "poniju" jeb tā dēvēto "čolku".

Vairums mākslinieces piekritēju drosmīgo ideju noraidīja, taču Anna Sedokova tomēr devās uz frizētavu savu plānu realizēt.

Vērotāju acu priekšā kādā Maskavas salonā meistars savu darbu izdarīja, Annai tiekot pie eleganta "ponija". Video tiešraidē lielo notikumu vēroja tūkstošiem cilvēku, bet dienas laikā skatījumu skaits jau krietni pārsniedzis miljonu.

Pati māksliniece jauno sasuku sauc par savām "pavasara pārmaiņām". Sedokova lūgusi arī saviem faniem novērtēt jaunās pārmaiņas. Viedokļi dalās – daudzi uzskata, ka jaunā frizūra Sedokovai ļoti piestāv, bet vēl vairāk cilvēku spriež, ka iepriekš tomēr bijis labāk.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Feb 19, 2020 at 7:31am PST

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Feb 20, 2020 at 2:49am PST

Kā zināms, sociālajos tīklos aktīvie Timma un Sedokova savu mīlestību un privātajā dzīvē notiekošo demonstrē publiski. Pāris ir kopā kopš pagājušā gada, kad abi iemīlējās, un Timma šķīra savu laulību, kurā aug mazgadīgs dēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!