Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 5. jūnija, pēcpusdienā Daugavas krastā Rīgā norisinājās traks pasākums, kurā piedalījās arī mūziķis Valters Frīdenbergs (attēlā) un TV seja Vita Baļčunaite – tika prezentēts visā Baltijā unikālais turbīndēlis.

Turbīndēlis ir speciālu aparātu komplekts, ar ko cilvēks tiek aprīkots, lai izbaudītu nebijušas sajūtas uz ūdens. No aparātiem sāk šļākties ūdens, kas rada spiedienu, un cilvēks paceļas gaisā gandrīz kā raķete.

"Ja to pareizi dara, var uzlidot 12 metru augstumā. Sajūta ir fantastiska! No malas izskatās drusku grūti, bet tad ja tam visam ļaujies, tas ir lieliski," savās izjūtās pēc trakā lidojuma ar DELFI Izklaide dalās Baļčunaite.

Viņa atzīst, ka lidojums ar turbīndēli ir viņas līdz šim ekstrēmākais piedzīvojums. Aktivitāte Baļčunaiti tā uzrunājusi, ka viņa iecerējusi turbīndēļa priekiem ļauties vēl un vēl, iespējams, kļūstot par īstu profesionāli - kārtīgu turbomeiteni.

Turbīndēlis ir jaunums visā pasaulē - to sāka izgatavot tikai pagājušogad. Nu šis prieks pieejams arī Latvijā - uzņēmums Lieliska dāvana piedāvā ikvienam pamēģināt īsta lidojuma sajūtu, un mierina, ka tā baudīšanai nemaz nav vajadzīga īpaša iepriekšēja fiziskā sagatavotība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!