Foto: Vida Press
Teju katrā valstī ir vismaz viena daiļava, kura tiek dēvēta par vietējo Bārbiju, un Lielbritānijā šo titulu izpelnījusies Hloja Kāna jeb Hloja Mafija (attēlā). Pie britu šovbiznesa debesīm viņas vārds iemirdzējās pirms vairākiem gadiem, un laika gaitā valšķīgās būtnes popularitāte tikai augusi.

Hloja par īstu sensāciju britu tabloīdos kļuva 2010. gadā pēc pagalam neveiksmīgas dalības un apkaunojošas izgāšanās populārajā talantu šovā X Factor. Tiesa, meitenes spilgtais tēls iespaidoja daudzus, un viņai nebija lemts grimt aizmirstībā.

Nerealizējusi savu dziedātājas talantu, viņa metās jaunos izaicinājumos un pievērsās mākslīgajam skaistumam, izpelnoties britu "dzīvās Bārbijas" titulu. Šobrīd Hlojas pamatnodarbošanās ir dzīvošanās sociālajos tīklos, pozēšana pikantās foto sesijās, plastisko operāciju veikšana un iekulšanās skandālos.

Britu laikraksti ziņo, ka nesen Hloja pārcēlusies uz Losandželosu un nodibinājusi pati savu biznesu - viņai pieder pieaugušajiem paredzēta vebčata vietne.

Šobrīd 24 gadus vecā Hloja izpelnījusies neviennozīmīgu sabiedrības novērtējumu - kamēr daļa nosoda un izsmej viņu, citi apjūsmo efektīgās būtnes daili un skaistumu. Turklāt Mafijas atbalstītāju pūlis ir gana iespaidīgs.

Tā, piemēram, britu Bārbijas Instagram blogs ieinteresējis vairāk nekā pusmiljonu šī sociālā tīkla lietotāju. Tāpat Hlojai ir pašai sava mājaslapa un YouTube kanāls, kurā viņa fanus informē par saviem sasniegumiem un citām svarīgām lietām.

Nereti britu Bārbijai pa pēdām seko paparaci, un kā viens no viņas lielākajiem sasniegumiem jāpiemin atkailināšanās vīriešu žurnālam Playboy. Savukārt britu tabloīdos Hlojas vārds parasti izskan tad, kad viņa jau atkal izrādījusi savus plikumus vai arī iekūlusies kārtējā skandālā.

@beachdollyswim #swimwear is just lush 🙌🏾 #chloekhan #vacationvybes @beachdollyswim @beachdollyswim

A photo posted by 🌴Chloe Khan🌴 (@chloe.khan) on Jan 16, 2016 at 7:43am PST

Pictorial from @modelmodele magazine out now Photography : @littlefairphotography_ Makeup by me #chloekhan

A photo posted by 🌴Chloe Khan🌴 (@chloe.khan) on Jan 13, 2016 at 4:26am PST

Thanks @salonteez 🌿💗

A photo posted by 🌴Chloe Khan🌴 (@chloe.khan) on Jan 8, 2016 at 6:42am PST

Last night during my "ima stay in on New Years #fucksociallife vybe " lol x

A photo posted by 🌴Chloe Khan🌴 (@chloe.khan) on Jan 1, 2016 at 2:56pm PST

#allwhiteeverything #boxingday2015

A photo posted by 🌴Chloe Khan🌴 (@chloe.khan) on Dec 27, 2015 at 8:13am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!