Foto: AP/Scanpix

Britu mediji ar sajūsmu izplata fotogrāfijas, kurās redzams, kā vējš rotaļājas ar Kembridžas hercogienes Katrīnas kleitiņu, un salīdzina šo incidentu ar slaveno ainu no kinofilmas The Seven Year Itch.

Keita Midltone trešdien apmeklēja Canary Wharf biznesa rajonu Londonā, kur viņai tika uzticēts labdarības organizācijas Place2Be patroneses gods.

Pasniedzot ziedus kādai meitenītei, prinča Viljama sievas kleitiņu, ko darinājusi īru modes dizainere Orla Kīlija, vējš draiski parāva augšup, atklādams viņas garās kājas. Hercogiene nesamulsa, lai gan, kā vēsta mediji, nedaudz nokautrējusies bija noteikti.

Kā zināms, hercogiene šī gada 22. jūlijā laida pasaulē savu pirmdzimto, kurš tika nokristīts par Džordžu Aleksandru Luisu - Kembridžas princi Džordžu. Tomēr Keita jau ir labā formā un turpina pildīt savus formālos goda pienākumus.

Kas attiecas uz draiskuli vēju, asociācijas, protams, ir ar leģendārajām ainām no režisora Billija Vaidera 1955. gada komēdijas The Seven Year Itch, kad Merilinas Monro atveidotās varones kājiņas atsedza vēja plūsma no metro ventilācijas lūkas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!