Foto: Vida Press
Slavenais amerikāņu reperis Kanje Vests nu jau kādu brīdi ir kopā ar aktrisi Džūliju Foksu – abi vairs nevairās iziet kopā publikā, turklāt jau mēdz saskaņot arī apģērbu. Foksa savā podkāstā "Forbidden fruits" atbildējusi uz daudzu cilvēku bažām: vai viņa ar reperi ir kopā tikai naudas dēļ?

31 gadu vecā aktrise atbildējusi tiem faniem, kuri interesējas, vai viņa tomēr nav vienkārši turīgu vīru medniece, kas arī ar slaveno reperi tiekas tikai naudas un slavas dēļ.

"Būsim reāli, es visu savu pieauguša cilvēka dzīvi esmu tikusies tikai ar miljardieriem," skaidro Foksa, piebilstot, ka agrā jaunībā gan sirgusi ar uzmanības trūkumu, taču nu jau labu laiku tas vairs neesot aktuāli. Uzmanības vilni saistībā ar viņas jaunajām attiecībām viņa sauc par "smieklīgu" un aicina cilvēkus vairāk pievērsties tam, ko Foksa dara kā aktrise un rakstniece (Foksa ir divu bilžu grāmatu autore).

Tiesa, miljardiera statuss nez vai ir piemērojams Foksas bijušajam vīram Pīteram Artemjevam – krievu izcelsmes privāto lidmašīnu pilotam, kurš savu dzīvi no medijiem slēpj un nav pat sociālajos tīklos. Ar Artemjevu viņa bija precējusies no 2018. līdz 2020. gadam, abu dēls Valentino piedzima 2021. gadā – jau pēc pāra šķiršanās.

Džūlija Foksa ir Milānā dzimusi aktrise un modele, pozējusi arī žurnālam "Playboy" 2015. gadā. Kā modele viņa sadarbojusies ar zīmolu "Diesel", pabijusi "Vogue" modes lapās un citos žurnālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!