Pašmāju fitnesa skaistulis Gints Valdmanis paviesojies pie Laura Reinika sarunu šovā "Pasaki to skaļi", kur cita starpā pavēstīja savus laulības plānus.

"Kad mēs sagājām kopā, bijām ļoti jauni un nepieredzējuši. Tas bija ļoti superīgs laiks un es nenožēloju neko no tā visa. Mēs bijām kopā kādos 80 ceļojumos un tad, laikam ejot, mēs vienkārši aizgājām pilnīgi katrs uz savu pusi. Pagāja kaut kāds laiks – jā, mums ir tas kopīgais, bet tie vairs nebija tie iemesli, kāpēc pārim būt kopā," raidījumā "Pasaki to skaļi" šķiršanās detaļas no daiļās Jutas Valdmanes komentē fitnesa entuziasts Gints Valdmanis.

Pašmāju slavenākais fitnesa pāris laulībā nodzīvoja septiņus gadus un pagājušajā gadā fanus satrieca ar ziņām par šķiršanos. Atceroties šos notikumus, Gints teic, ka abi izšķīrušies kā pieauguši cilvēki, apsēžoties un visus jautājumus izrunājot.

Gan Juta, gan Gints nu uzsākušas attiecības ar citiem partneriem, un atlētiskais vīrietis neslēpj prieku, ka dzīve visu ir nolikusi savās vietās: "Viņa ir laimīga savā dzīvē, es savējā. Esam laimīgi viens par otru un ir super! Mēs vienkārši izaugām un aizgājām katrs uz savu pusi," saka Gints. Raidījumā viņš arī neslēpj – ja abi ar Jutu būtu satikušies šobrīd, viņi nekad nebūtu kopā, jo ir pārāk dažādi.

Šobrīd Valdmanis gatavojas kāzām ar savu mīļoto sievieti Jekaterinu, tās paredzētas 8. jūlijā pirms mazuļa nākšanas pasaulē. "Visam pienāk īstais laiks un īstais cilvēks. Jo tas ir cilvēks, ar kuru es zinu – viņa būs superīga māte," atklāj Gints, piebilstot, ka, "viņa ir mierīgākais cilvēks, ko pazīstu. Man vienmēr ir bijis baigi jāstrādā ar savām emocijām, bet, būdams kopā ar viņu, es pats jūtu, ka palieku daudz mierīgāks."

Gaidāmā mazuļa dzimumu Valdmanis gan neatklāj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!