Foto: Instagram.com/flotus

Līdz Ziemassvētkiem atlicis nepilns mēnesis, un Pirmā advente tradicionāli ir atskaites punkts, kad sākas gatavošanās gada ģimeniskākajiem svētkiem. 1. decembrī daudzviet pasaulē tika iedegtas svētku egles un rotājumi, un plašākai sabiedrībai sniegts arī ieskats, kā ASV pirmā lēdija Melānija Trampa saposusi Balto namu.

Baltā nama oficiālajā "YouTube" kanālā publicēts video, kurā Melānija skatītājus izvedusi nelielā ekskursijā, ļaujot novērtēt bagātīgi izdekorēto ASV prezidenta rezidences interjeru. Ziemassvētku rotājumu atrādīšana ir ikgadēja tradīcija, kuru piekopušas arī iepriekšējās pirmās lēdijas.

Prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija sociālajos tīklos norādījusi, ka Baltā nama dekoru tēma šogad ir "The Spirit of America" jeb "Amerikas gars". Rotājumos bagātīgi izmantota baltā, zelta, zilā un sarkanā krāsa.

Iepriekšējos gados Trampa kundzes Ziemassvētku rotājumu gaume ne vienmēr attaisnojusi sabiedrības cerības, bet šogad amerikāņi nav skopojušies ar komplimentiem un slavējuši Baltā nama svētku rotu.

Daudzi norādījuši, ka pirmā lēdija dekoru izvēlē šogad acīmredzami atgriezusies pie klasiskām un pārbaudītām vērtībām, iztiekot bez ekscentriskiem akcentiem un dīvainiem pārsteiguma efektiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!