Foto: Vida Press
Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta astoņus gadus vecā Norta visai pasaulei palielījusies ar savu rokassomiņu kolekciju. Kā raksta tabloīds "Mail Online", tajā ir pat vairāk nekā 5000 ASV dolāru vērti ekskluzīvi eksemplāri.

Mazā bagātniece Norta Vesta sociālajā platformā "TikTok" ievietojusi video, kurā demonstrē savu rokassomiņu skapi. "Šīs ir manas somas," astoņgadniece vēstīja, materiālam uzliekot dzirkstošu filtrum, tādējādi liekot somiņām mirdzēt īpaši krāšņi. Interesanti, ka Kima Kardašjana aizliegusi meitai bez saskaņošanas ar viņu izvieto internetā video, tomēr bērns noteikumus pārkāpis, izrādot savu somu skapi.

Nortai "TikTok" vietnē seko teju trīs miljoni cilvēku, un somiņu parādi par ievērības cienīgu atzinuši simtiem tūkstoši interesentu, video atzīmējot ar sirsniņu.

Kā izpētījuši zinātāji, meitenes somu kolekcijā līdzās klasikai atrodami arī vairāki īpaša dizaina paraugi. Tā, piemēram, Nortas īpašumā ir zīmola "Judith Leiber" soma, kas izskatās kā picas šķēle, – tās cena ir 5700 ASV dolāru. Vēl viena tā paša zīmola soma atgādina ķirbja karieti no "Pelnrušķītes", tās cena ir 5500 dolāri.

@kimandnorth ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!