Foto: Privātais arhīvs

Starptautisku atpazīstamību pirms pāris gadiem iemantoja latviešu hiphopa dejotāja Baiba Klints, kuras deju video vietnē "YouTube" kļuva par īstu sensāciju. Pa šo laiku viņas karjera uzņēmusi ievērojamus apgriezienus, un nesen talantīgā sieviete piedalījusies populārā puertorikāņu mūziķa Daddy Yankee jaunākā videoklipa uzņemšanā.

Baiba redzama Daddy Yankee & Snow dziesmas "Con Calma" videoklipā, kas vietnē "YouTube" publiskots janvāra beigās un jau sasniedzis vairāk nekā 68 miljonus skatījumu.

Klipā piedalījies prāvs dejotāju pulciņš, kurā bijusi arī Baiba. "Vai varat mani atrast? Būt daļai no Daddy Yankee mūzikas videoklipa bija lieliska pieredze," "Instagram" tīklā saviem sekotājiem šonedēļ vēstījusi Baiba.

Šī nav pirmā reize, kad Baiba sadarbojusies ar pasaulslaveniem māksliniekiem. Atzinīgus vārdus viņas dejošanas prasmēm savulaik veltījuši arī reperi Kriss Brauns un Eminems, kā arī popdziedātāja Kristiāna Miliana.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" pirms diviem gadiem Baiba atklāja, ka par savu dzīvesvietu viņa sauc pasauli kopumā, jo karjeras dēļ daudz sanāk ceļot, bet viņas pirmās un otrajās mājas ir Latvija un Minhene Vācijā.

Baiba dejošanas meistarklases pasniegusi ne tikai Eiropā, bet arī Amerikā un citviet. Hiphopa dejām Baiba pievērsās aptuveni 12 gadu vecumā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!