Skolēnu un jauniešu vidū milzu popularitāti iemantojusi japāņu roku veiklības spēle kendama, un Latvijā par īstenu tās lietpratēju kļuvis ventspilnieks Elvis Arhinovičs, kurš divu gadu laikā savas prasmes noslīpējis līdz pilnībai.

Latvijas labākais kendamas spēlētājs Elvis šonedēļ viesojās kanāla 360 TV "Hattrick ar Puči" jaunās sezonas pirmajā raidījumā, kur nodemonstrēja vairākus pārsteidzošus trikus, kā arī pamācīja pašu Armandu Puči.

Tāpat arī Elvis pastāstīja, ka laba kendama maksā no 19 līdz pat 30 vai 40 eiro. Savukārt viņš pats savu pirmo kendamu saņēmis dāvanā no tēta.

Jau vēstīts, ka raidījums "Hattrick" jaunajā sezonā piedzīvojis izmaiņas un tagad sauksies "Hattrick ar Puči". Raidījumā vēl nozīmīgāku lomu uzņemsies Latvijas sporta žurnālistikas leģenda, daudzu grāmatu autors Armands Puče, ik trešdienas vakaru skatītājiem solot spožas intervijas ar aktuālākajām sporta personībām, trāpīgus komentārus un drosmīgus viedokļus par notikumiem gan sporta laukumā, gan ārpus tā, kā arī skaļāko skandālu analīzi un patiešām neaizmirstamu izklaidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!