Foto: DELFI

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis var lepoties ar iespaidīgu atbalstītāju pulku ne tikai cīņās, bet arī virtuālajā vidē, un reizēm sportists savus fanus sociālajos tīklos iepriecina ar īpaši privātiem kadriem, kas izraisa lielu viņa pielūdzēju sajūsmu.

Piektdienas, 11. janvāra, pēcpusdienā Briedis savā "Instagram" foto blogā ievietojis video, kas kopš publicēšanas brīža vien nepilnās divās stundās noskatīts vairāk nekā 10 tūkstošus reižu un izpelnījies komentāru birumu.

Nelielajā sižetā Briedis faniem nodemonstrējis savu iespaidīgo boksa cimdu kolekciju, fonā skanot dziedātājas Adeles balādei "Someone Like You".

Sižetā redzams, ka daļu cimdu Briedis izkārtojis sienā izbūvētos plauktos, bet pārējos glīti izkārtojis uz grīdas, un kāds pārsteigts komentētājs pat apvaicājies, vai sportists tiešām cimdiem atvēlējis īpašu istabu.

Savukārt citi komentētāji apjūsmojuši Brieža kolekciju un vēlējušies noskaidrot tās vērtību, uzjautrinājušies par klipā skanošo mīlas balādi un vienkārši pauduši apbrīnu.

View this post on Instagram

#someonelikeyou 🥊 #boxing

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on Jan 11, 2019 at 5:24am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!