Septembris ir īstais laiks, kad apņemties sākt sportot. Naudas trūkums fitnesa zālei nav attaisnojums, jo klimatiskie apstākļi vēl ļauj sportot brīvā dabā. Lai nebūtu jāiztiek tikai ar skriešanu, fitnesa treneris un entuziasts Kristaps Vilde ir izstrādājis speciālu vingrojumu kompleksu, kuru var izpildīt jebkurā parkā.

Vildes vingrojumu kompleksa veikšanai nepieciešams vien sporta tērps. Par trenažieriem noderēs soliņi un objekti bērnu spēļlaukumos, bet iespējams vingrot arī pļavas vidū vai savā pagalmā.

Treneris piedāvā kompleksu vingrinājumu programmu, kas sākas ar iesildīšanos, bet beidzas ar izstiepšanos. Vilde demonstrē efektīvus vingrojumus visām ķermeņa zonām, līdz ar to, katrs var izvēlēties, pie kā pats vēlas vairāk piestrādāt un aktīvāk pildīt vingrojumus ķermeņa konkrētajai problēmzonai.

Trenera piedāvātā programma ir perfekti piemērojama jebkura vēlmēm un vajadzībām. Ekspersvariants derēs mazai rīta rosmei parkā vai pagalmā, tāpat kā vingrojumu kompleksu var izvērst kārtīgā treniņā vai izmantot vingrojumus kā noslēdzošo daļu pēc skrējiena.

Lai pārliecinātos par to, ka vingrojumi tiek izpildīti pareizi un smeltos jaunas idejas savam āra treniņam, vērts apmeklēt Vildes vadītos bezmaksas fitnesa treniņus tautai Grīziņkalnā, kas notiek katru svētdienas vakaru un uz kuriem laipni gaidīts ikviens interesents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!