Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna nu jau vairākus mēnešus dzīvo viena: pēc vairāku gadu attiecībām krīze iestājās viņas attiecībās ar izmeklētāju Nauri Liepiņu. Tomēr vīrietis turpina Samantu iepriecināt.

Māksliniece ļāvusi sekot līdzi savai dzīvei šova "Slavenības. Bez filtra" filmēšanas komandai.

Šova jaunākajā sērijā Samanta atklāj: viņa un Nauris pēc šķiršanās joprojām cenšas strādāt pie savām attiecībām. Sieviete novērtē, ka bijušais dzīvesbiedrs viņu joprojām cenšas iepriecināt – šajā gadījumā ar skaistām slaidām gladiolām, kas nu rotā Samantas mitekli.

Viņa atzīst, ka "nevēlas steigties notikumiem pa priekšu", komentējot iespējamību, vai abi atkal varētu pa īstam saiet kopā.

Dzīvojot viena, māksliniece labprāt izrāda arī sava jaunā dzīvokļa interjeru.
Jau rakstījām, ka jau pirms Jāņiem kāds vērīgs "Delfi" lasītājs ziņoja, ka Samantas Tīnas ilggadējais draugs, izmeklētājs Nauris Liepiņš sociālajā tīklā "Facebook" pārtraucis draudzību ar Samantu Tīnu. Brīdi vēlāk izdevums "Kas Jauns" vēstīja, ka Samanta arī no saviem draugiem un radiem saņemot jautājumus, vai tiešām pāris ir izšķīries? Dziedātāja šīs baumas kliedēja apgalvojot, ka joprojām ir kopā ar Nauri.

Taču tad Nauris Liepiņš nebija redzams mīļotās sievietes jaunās dziesmas "Mēs vairs nē" prezentācijā, kur klāt bija Samantas tuvākie cilvēki. Tāpat arī viņš nepiedalījās Samantas vārda dienas svinībās augusta izskaņā.

Atbildi par notiekošo saistībā ar viņas attiecībām Samanta sniedza kanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem, piesardzīgi atzīstot: tik tiešām viņas privātājā dzīvē šobrīd neiet pavisam gludi.

"Gluži vienkārši dzīve ir dzīve. Mēs ar Nauri esam pašķīrušies. Bet viss ir kārtībā, mēs strādājam pie mūsu attiecībām," raidījumam lakoniski pauda māksliniece.

Kā liecina "Delfi" arhīvs, Samanta Tīna ar ekonomisko noziegumu izmeklētāju Nauri Liepiņu bija kopā kopš 2014. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!