Foto: Kadrs no video
Jūlija sākumā "YouTube" pirmizrādi piedzīvoja Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?", kurā desmit censoņi kameru priekšā cīnīsies par atpazīstamību. Pirmajā epizodē skatītāji varēja sekot līdzi atlasei, savukārt jau pavisam drīz tiks publiskota sērija, kurā dalībniekiem būs dots uzdevums bez naudas sarīkot neaizmirstamu ballīti.

Jaunā sērija skatītājiem tiks atrādīta 15. jūlijā, bet šonedēļ publiskots neliels video ieskats epizodē, un tajā apkopotās ainas liecina – šova dalībnieki piedzīvos izgāšanos un nespēs attaisnot uz viņiem liktās cerības.

Šova vadītāja, populārā "jūtūbere" Evelīna Pārkere nebūs apmierināta ar Kalnciema kvartālā sarīkoto "neona festivālu" un apgalvos, ka bērnībā pat viņas dzimšanas dienas ballītes esot bijušas daudz labākas.

Evelīna neskoposies ar kritiku, un jaunās meitenes atklātība vainagosies ar konfliktu, kas viņai radīsies ar pasākuma vadītāju Daumantu.

Mutīgo Daumantu būs pieaicinājusi fotogrāfe Kitija, kura atlasē ar izrunāšanos jau pamanījās nokaitināt dziedātāju Olgu Rajecku. Pasākuma vadītājs, izdzirdējis Evelīnas skarbo vērtējumu, mēģinās viņai ierādīt vietu un pat novedīs meiteni teju līdz asarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!